СТРАНАТА СЕ НАДГРАДУВА! email;info@simpozion.mk или 078 271 576

 
 
 

ОБУКИ

 
24 ноемри 2017 - Хотел „Сити Парк“ – Скопје

Со задоволство ве известуваме дека поради огромниот интерeс за обуката

ЗАКОНОТ ЗА ОБЛИГАЦИОНИТЕ ОДНОСИ И ДОГОВОРИТЕ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

по втор пат ќе организира обука на оваа тема  Хотел „Сити Парк“ – Скопје

 

________________________________________________________________________________

27 и 28 ноември - Хотел „Сити Парк“ – Скопје,
 

   

 

СИТЕ ЧЕКОРИ ВО СПРОВЕДУВАЊЕТО НА ПОСТАПКА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ЈАВНА НАБАВКА, КОРИСТЕЊЕ НА Е-СРЕДСТВА И ПРАВНА ЗАШТИТА ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________________

Минати Обуки

AOGI0306-150x150.jpg

Вкрстување на знаењата

Законот за облигациони односи и договорите за јавни набавки

03 Ноември 2017 

 

IMG_5041-1-2.jpgВисока посетеност и одлични резултати од втората

обука за КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ

02 Ноември 2017

 

/DSC03487.jpg

Од 21 до 23 септември во Queen’s Astoria Design Нotel 4****–   Белград, во организација на СИМПОЗИОН, успешно беше реализиран семинарот на тема

УПРАВНО-ПРАВНИ АСПЕКТИ ВО ПОСТАПКИТЕ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ, НАЈЧЕСТИ ПОВРЕДИ НА ЗЈН ОД ИСКУСТВОТО НА ДКЖЈН, ПРАКСА И ПРЕПОРАКИ ЗА ПРАВИЛНА ПРИМЕНА НА ЗЈН, Е-НАБАВКИ

 

ОСНОВИ НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ

 

Спроведена обука со првите луѓе на СЈН, БЈН и ДКЖЈН

 

Koи се најчестите пропусти при спроведување на постапките за јавни набавки?

 

Успешно реализиран дводневен семинар од областа ЈН во Дојран

 

Управно-правни и кривично-правни аспекти во постапките за ЈН“ уште една интерактивна обука успешно реализирана

 

Успешно спроведена обука за јавни набавки наменета за економски оператори

 

Успешно спроведена обука за јавни набавки наменета за договорни орган

 

Почитувани,

со посебно задоволство Ве информираме дека СИМПОЗИОН ја издаде книгата „Канцелариско и архивско работење“ на д-р Ацо Ангеловски. Книгата ги покрива сите практични нужности, важни процедури и законски обврски поврзани со уредувањето и водењето на документарниот и архивскиот материјал, ползувајќи се со професионалното и академско знаење на авторот, како и неговото долгогодишно искуство од областа. На повеќе од 200 страници, направен е темелен преглед на сите фази во работата со архивскиот материјал, а споделени се и многубројни конкретни примери, упатства, формулари и законски цитати како есенцијални алатки за педантно и ажурно управување со архивскиот материјал. Ова издание е жива адреса на која може да се упатуваат сите прашања и недоумици поврзани со проблематиката на канцелариското и архивското работење.

Ве покануваме да си ја обезбедите истата по цена од 2.290 МКД + 5% ДДВ. За учесниците на претстојната и досегашните обуки во организација на Симпозион, книгата е достапна со попуст од 10%.

Пополнете Образец за нарачка на книга Канцелариско и архивско работење и испратете на: info@simpozion.mk

Контакт телефон:078 271 576