Одлична работа и висока посетеност на обуката за канцелариско и архивско работење

На 16 април (понеделник), во хотелот „City Park“ – Скопје, Симпозион спроведе уште една исклучително успешна и високопосетена обука во областа на канцелариското и архивското работење. Под насловот „Најчести грешки и пропусти во канцелариското и архивското работење“, д-р Ацо Ангеловски ги водеше учесниците низ едукативните сесии, кои беа надополнети со плодна дискусија. Преку прегледување на значењето на архивскиот материјал, беше направена […]

Прочитај повеќе