Канцелариско и архивско работење

Книгата „Канцелариско и архивско работење“ на доц. д-р Ацо Ангеловски, во издание на Симпозион, е достапна за набавување. Книгата ги покрива сите практични нужности, важни процедури и законски обврски поврзани со уредувањето и водењето на архивскиот и документарниот материјал, ползувајќи се со професионалното и академското знаење на авторот, како и неговото долгогодишно искуство од областа. На […]

Прочитај повеќе