Тридневна стручна работилница: Надминување на пропустите и грешките во постапките и договорите за јавни набавки (Виена, мај 2024)

По неодамнешната најава на предметните области на трите работилници кои во мај и јуни Симпозион ќе ги реализира во Виена и во одговор на пројавениот интерес за содржините на стручните едукативни настани, започнуваме со објава на конкретните работни програми кои ги подготвивме внимателно разгледувајќи ги Вашите интереси, потреби и предизвици. Во периодот од 11–14 мај […]

Прочитај повеќе