Тридневен семинар: Завршна сметка – отчет и транспарентно обелоденување на сите финансиски и сметководствени трансакции во финансиските извештаи (Златибор, 2024)

Во пресрет на новата 2024 година, Симпозион го објавува повикот за учество на првиот стручен семинар кој претстои во новата едукативна сезона. Водејќи се според нашиот основен принцип – внимателно одбрано знаење – со посебно внимание на конкретните реалии и потреби на стручната практика, разработивме работна агенда за тридневниот семинар „Завршна сметка – отчет и […]

Прочитај повеќе