Нови интерактивни обуки во септември

Со задоволство ви најавуваме уште две интерактивни обуки кои претстојат во септември: 13 септември 2019 г. во хотелот „City Park“, Скопје СЕРТИФИКАЦИЈАТА СО ISO 50001 ГИ ОСЛОБОДУВА ГОЛЕМИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ОД ОБВРСКАТА ЗА ЕНЕРГЕТСКА КОНТРОЛА – Интерактивна обука – Законот за енергетска ефикасност кој се очекува да стапи на сила оваа есен предвидува значајни реформи. Со […]

Прочитај повеќе

Работилница во Атина: Примена на новиот Закон за јавни набавки

По темелните подготовки за да Ви понудиме најдобра услуга во доменот на професионалната надградба, со задоволство Ве покануваме на работилницата „Примена на новиот закон за јавни набавки“, која во периодот од 16–18 мај ќе ја реализираме во Атина, Грција. Неодамна донесениот нов Закон за јавни набавки (ЗЈН) го променува и унапредува системот на јавните набавки […]

Прочитај повеќе

Одлична работа и висока посетеност на обуката за канцелариско и архивско работење

На 16 април (понеделник), во хотелот „City Park“ – Скопје, Симпозион спроведе уште една исклучително успешна и високопосетена обука во областа на канцелариското и архивското работење. Под насловот „Најчести грешки и пропусти во канцелариското и архивското работење“, д-р Ацо Ангеловски ги водеше учесниците низ едукативните сесии, кои беа надополнети со плодна дискусија. Преку прегледување на значењето на архивскиот материјал, беше направена […]

Прочитај повеќе