Практичен водич низ јавните набавки (изменето и дополнето издание)

Пред нас е значајниот „Практичен водич низ јавните набавки“ — второ, изменето и дополнето издание, веќе достапно за нарачка. Наситен со изобилство квалитетни и корисни информации за јавните набавки, овој водич во авторство на Рита Глигоријевска, Марија Јованоска, Александар Аргировски и Горан Давидовски е вистинска неопходност за сите кои активно се занимаваат со јавните набавки или […]

Прочитај повеќе

Јавните набавки – предизвици со кои се соочуваме

Ни претставува задоволство да Ве поканиме на интерактивната работилница на тема: „Јавните набавки – предизвици со кои се соочуваме“, која ќе се одржи во два наврати, на 18 и на 22 септември 2020 г. за да ги задоволи желбите и потребите на слушателите во однос на временскиот термин и на логистичките околности. Првиот термин (18 септември), […]

Прочитај повеќе

Практичен водич низ јавните набавки

Со задоволство Ви го претставуваме најновиот труд од областа на јавните набавки – „Практичен водич низ јавните набавки“, во авторство на Рита Глигоријевска, Марија Јованоска, Александар Аргировски и Горан Давидовски. Донесувањето на актуелниот Закон за јавните набавки овозможи осовременување на нашиот систем на јавни набавки. Временскиот период што измина од отпочнувањето на примената на Законот […]

Прочитај повеќе