Дали го усогласивте вашето работење со новиот ЗЗЛП? (винарија Queen Maria)

Ни претставува задоволство да Ве поканиме на интерактивната работилница на тема: „Дали го  усогласивте вашето работење со новиот ЗЗЛП?“, која ќе се одржи на 20 септември 2022 г. (вторник) винаријата „Royal Winery Queen Maria“ Новиот Закон за заштита на личните податоци претставува еволуција на концептот за заштита на личните податоци. Имајќи предвид дека обработката на […]

Прочитај повеќе