Поглед назад кон успешната дводневна обука од областа на канцелариското и архивското работење

Кон крајот на минатиот месец, Симпозион со голем успех и големо учество на колеги од областа ја спроведе интерактивната дводневна обука „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“ на убавиот југ од нашата земја. Во рамките на дводневна програма, патувањето во Дојран беше придужено со развиена работна агенда која беше […]

Прочитај повеќе

Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење (22–23 септември, Стар Дојран)

Постојано посветувајќи темелно внимание на областа на канцелариското и архивското работење, Симпозион ја подготви претстојната дводневна обука на тема „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“, која ќе се одржи на 22 септември 2022 г. во „Hotel La Terrazza“ (Стар Дојран). Обуката темелно ќе ја опфати и обработи правната рамка (условите, причините и последиците) која […]

Прочитај повеќе

Успешна интерактивна обука за познавањето и почитувањето на правната регулатива за КиАР (винарија „Queen Maria“)

Минатата недела тимот на Симпозион со висок успех спроведе интерактивната обука на тема „Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење“ со нова група учесници во винаријата „Royal Winery Queen Maria“. Обуката придонесе кон развивањето на знаењата и способностите кај вработените во областа на архивското и канцелирското работење, и тоа во делот на недоследностите, […]

Прочитај повеќе

Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење

Со задоволство Ве покануваме да учествувате на интерактивната обука на тема „Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење“, која ќе се одржи на 18 октомври 2022 г. (вторник) во винаријата „Royal Winery Queen Maria“. На обуката на оваа тема, најнапред, на соодветен начин ќе биде презентирана правната рамка (услови, причини и последици) […]

Прочитај повеќе