Поглед назад кон успешната дводневна обука од областа на канцелариското и архивското работење

Кон крајот на минатиот месец, Симпозион со голем успех и големо учество на колеги од областа ја спроведе интерактивната дводневна обука „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“ на убавиот југ од нашата земја. Во рамките на дводневна програма, патувањето во Дојран беше придужено со развиена работна агенда која беше […]

Прочитај повеќе

Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење (22–23 септември, Стар Дојран)

Постојано посветувајќи темелно внимание на областа на канцелариското и архивското работење, Симпозион ја подготви претстојната дводневна обука на тема „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“, која ќе се одржи на 22 септември 2022 г. во „Hotel La Terrazza“ (Стар Дојран). Обуката темелно ќе ја опфати и обработи правната рамка (условите, причините и последиците) која […]

Прочитај повеќе

Успешна интерактивна обука за познавањето и почитувањето на правната регулатива за КиАР (винарија „Queen Maria“)

Минатата недела тимот на Симпозион со висок успех спроведе интерактивната обука на тема „Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење“ со нова група учесници во винаријата „Royal Winery Queen Maria“. Обуката придонесе кон развивањето на знаењата и способностите кај вработените во областа на архивското и канцелирското работење, и тоа во делот на недоследностите, […]

Прочитај повеќе

Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење

Со задоволство Ве покануваме да учествувате на интерактивната обука на тема „Колку ја познаваме и почитуваме правната регулатива за канцелариско и архивско работење“, која ќе се одржи на 18 октомври 2022 г. (вторник) во винаријата „Royal Winery Queen Maria“. На обуката на оваа тема, најнапред, на соодветен начин ќе биде презентирана правната рамка (услови, причини и последици) […]

Прочитај повеќе

Исклучително успешна обука за примената на правната регулатива во канцелариското и архивско работење

Месецов тимот Симпозион оствари уште еден исклучително успешен и високопосетен едукативен настан, овој пат во стручниот домен на канцелариското и архивското работење. Под насловот „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“, на 26 октомври, во ресторанот „Бела Вода“ на Велешкото Езеро, беше одржана обука на која еден од најавторитетните познавачи […]

Прочитај повеќе

Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење

Со задоволство Ве покануваме да учествувате на интерактивната обука на тема „Почитувањето на правната регулатива – предуслов за успешно канцелариско и архивско работење“, која на 20 март 2019 г. Симпозион ја организира во хотелот „City Park“ – Скопје. На обуката на оваа тема, најнапред, на соодветен начин ќе биде презентирана правната рамка (услови, причини и последици) од значење за архивската […]

Прочитај повеќе

Одлична работа и висока посетеност на обуката за канцелариско и архивско работење

На 16 април (понеделник), во хотелот „City Park“ – Скопје, Симпозион спроведе уште една исклучително успешна и високопосетена обука во областа на канцелариското и архивското работење. Под насловот „Најчести грешки и пропусти во канцелариското и архивското работење“, д-р Ацо Ангеловски ги водеше учесниците низ едукативните сесии, кои беа надополнети со плодна дискусија. Преку прегледување на значењето на архивскиот материјал, беше направена […]

Прочитај повеќе